27 de març de 2020

Crespells i Robiols per a tothom!

Bon dia, aquí teniu una recepta de la pasta de crespells i de robiols aptes per totes les cultures per a que pogueu disfrutar d'una estona dins la cuina amb tota la família.

Esperam que us agradi i que ens envieu fotos al correu del resultat! 



INGREDIENTS

300 grams de sucre en pols

375 ml d'oli de girasol (1 tassa i mitja)

300 ml de suc de taronja (1 tassa aproximàdament)

1 punteta de sal

La pell d'una llimona rallada

2 vermells d'ou

1400 grams de farina normal (no de força)


EL.LABORACIÓ

- Feim un "volcà" amb la farina i enmig o dins el forat del centre fiquem tots els altres ingredients.

- Poc a poc anam agafant la farina dels costats del forat i la mesclam al centre amb la resta d'ingredients, així mesclam els ous, l'oli, el sucre etc amb la farina i poc a poc va agafant consistència.

- Amassam la massa (mai millor dit :P) fins que quedi compacta i la deixam reposar dins un bol. Si veim que queda massa líquida i se'ns aferra a les mans, seguim mesclant o afegim una mica més de farina. 

- Un cop tenim la massa, l'estiram però tenint en compte que no ha de quedar massa fina (pels crespells pot fer aproximàdament 1cm de gruixa, pels robiols la meitat. 

- Tallam amb les formes que volguem o motlles de cors, estrelletes etc. Pels robiols hem de fer cercles.

- Omplim els robiols del farcit que volguem : brossat, cunfitura, "nutella", crema pastissera, el que volgueu!.

- Ficam al forn ja preescalfat a 180º durant uns 30 minuts. (Mirar i estar atents que no es cremin ja que dependrà del forn i de la gruixa i tamany dels crespells i robiols el temps de cocció). 

- Treure del forn, esperar que es refredin i espolvorejar una mica de sucre en pols o sucre glaç per damunt i a DISFRUTAR! 


Esperam que us hagi agradat, que estigueu molt bé i seguim en contacte!

Miquel Arqué i Silvia Acebes. (tutors de 1er)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada